Home » Beleggen & Crypto cursussen » MoneyTalks Community Madelon Vos Review + Aanbieding

MoneyTalks Community Madelon Vos Review + Aanbieding

Beleggen, crypto’s, investeren – allemaal termen die voor de ene persoon misschien wel z’n water en brood zijn, maar voor de ander de meest nietszeggende woorden ooit. Voor leden van de MoneyTalks Community zijn dit echter slechts enkele van vele gespreksonderwerpen die vallen in de MoneyTalks Community.

Wat is de MoneyTalks Community dan precies? Hoe werkt het, en waarom zou je het gebruiken? En voor wie het bedoeld? Maakt het uit of je een beginnend over ervaren belegger bent? Je zult vast vele vragen hebben over de MoneyTalks Community. In deze review ga ik je deze behandelen. Ik ga dieper in op wat de MoneyTalks Community zelf precies inhoudt, wie het gebruikt, wie de aanbieder ervan is, en natuurlijk ook of ik het je zou aanraden.

Aanbieding: MoneyTalks Community Madelon Vos Review

>> Probeer de MoneyTalks community van Madelon Vos nu 14 dagen uit voor 1 cent!

Bekijk de aanbieding

De MoneyTalks Community: wat is het?

Iedereen die regelmatig antwoorden zoekt op het internet, stuit tijdens zijn of haar zoektocht ongetwijfeld wel eens op fora, of gespreksplatformen waar men discussies voert. Om zelf hiervan wijzer te worden en om anderen te helpen ook meer informatie te verkrijgen. Op zijn kortst uitgelegd, is dit ook ongeveer wat de MoneyTalks Community inhoudt.

Laat het me dit je wat beter uitleggen. De MoneyTalks Community is geen forum of chatroom. Het is wel een ontzettend handig platform waar allemaal beleggers – beginnend, ervaren en alles ertussenin – samenkomen.  Hier kunnen ze in verschillende kanalen gesprekken te voeren, advies vragen en geven, maar ook op de hoogte te blijven van het laatste relevante nieuws op gebied van beleggen.

Wat voor mogelijkheden biedt de MoneyTalks Community?

moneytalks crypto cummunity

Ten eerste heb je dus de diverse kanalen die je kan gebruiken om met elkaar in gesprek te gaan. Ik noem enkele van de vele kanalen die het platform biedt: Technische analyse, De beurs, Bitcoin only, Goud-zilver, Nieuwsfeed, Altcoin only, Belangrijke Tweets, Q&A, en zelfs Technische analyse van Madelon Vos, het brein achter de MoneyTalks Community.

Op wie Madelon Vos precies is, ga ik later verder in, maar het feit dat je het platform kunt gebruiken om de technische analyses te bekijken van de aanbieder van de MoneyTalks Community, is ontzettend leuk en interessant voor beleggers. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid vragen aan haar te stellen en opmerkingen te geven. Madelon doet op zijn minst elke week haar best op alles te reageren.

Een andere leuke toepassing is de Feedback-optie. Hier kan je Madelon Vos feedback geven over het platform, zodat ze precies weet op welke punten ze nog dingen kan verbeteren. Ook ziet ze hierdoor wat je juist leuk vindt aan de community, zodat ze ook op de hoogte wordt gehouden van wat volgens de gebruikers wél werkt.

Welkom op het MoneyTalks Community platform

Wanneer je de MoneyTalks Community betreedt, kom je als eerst op een welkom-pagina terecht. Op deze pagina word je door Madelon Vos verwelkomd als nieuw lid van de community. Ook legt ze in een video heel helder uit hoe je stapsgewijs je account kan verifiëren en wat je verder dient te doen om deel te kunnen nemen aan MoneyTalks.

Het is dus heel belangrijk dat je deze video aandachtig bekijkt. Kom je er alsnog niet helemaal uit, dan is het heel eenvoudig om contact op te nemen met het team van Madelon Vos. Vervolgens word je door hen verder geholpen.

Via de welkom-pagina kan je ook terecht bij de huisregels. Hierin wordt verteld aan welke regels je allemaal dient te voldoen, wil je deelnemen aan MoneyTalks. Denk hierbij aan taalgebruik en respectvolle omgang met andere leden. Er wordt tevens een disclaimer gegeven die je goed dient door te lezen alvorens je de MoneyTalks Community betreedt.

Voor wie is de MoneyTalks Community?

De MoneyTalks Community is voor iedereen die geïnteresseerd is in handel, hier mee wil beginnen, of er al ervaring in heeft. Oftewel, iedereen die op de hoogte blijven wil van elke ontwikkeling die er plaatsvindt in de crypto-wereld. En ook voor iedereen die graag met andere cryptohandelaren in gesprek gaat.

De oprichter Madelon Vos heeft dit platform ook gemaakt om te zorgen dat informatie over crypto gedeeld wordt. En ook dat elke actieve gebruiker over de meest recente kennis beschikt. Hier is ze zelf dan ook erg actief in door haar eigen ervaringen en analyses te delen.

Ben je beginnend belegger die graag nog eerst bekender wil worden met crypto’s en alles wat ermee te maken heeft, voordat je meepraat op een praatplatform? Madelon Vos biedt ook cursussen aan, die gelijk toegang verlenen tot de MoneyTalks Community.

Wie is de aanbieder van de MoneyTalks Community?

madelon vos

De MoneyTalks Community is opgericht door Madelon Vos, een erg succesvol trader, Bitcoin-analist en technisch analist. Verder schrijft ze ook columns en gaf ze cursussen in technische analyses aan de Hogeschool in Amsterdam.

Met haar vele ervaring, is ze ook regelmatig te zien geweest in televisieprogramma’s, onder andere op RTL Z en Day1. Verder heeft ze haar eigen YouTube-account waarop ze video’s plaatst over crypto’s en traden. Die worden ontzettend veel bekeken. Ze heeft maar liefst 40,1 duizend abonnees. Een erg populaire videoreeks van haar heet ‘Madelon Navigeert’, waarin ze in gesprek gaat met onder andere topondernemers en bekende economen.

Ook heeft ze haar eigen website, waarop ze onder andere meer over zichzelf vertelt, blogs en video’s deelt. Je vindt op haar website ook haar cursussen en de MoneyTalks Community. Verder geeft ze er tips over tools die ze aanraadt. Ook wordt de mogelijkheid geboden met haar te chatten als je vragen hebt over haar webpagina of aangeboden diensten en producten.

Andere cursussen van Madelon Vos

Naast de MoneyTalks Community heeft Madelon Vos dus meer te bieden, waaronder enkele cursussen. Deze cursussen focussen zich ook op crypto-trading Afhankelijk van welke cursus je kiest, kan je ontzettend veel leren; van de beginselen tot het uitvoeren van meer geavanceerde technische analyses.

De cursus voor beginners heet “Bitcoin Basics & Crypto’s”, waarin elke term in een eenvoudige, ik zou bijna zeggen “Jip & Janneke”-taal, wordt uitgelegd. Dit is ideaal voor wie graag de beginselen van crypto-trading wil leren. Wil je liever wat meer geavanceerde stappen leren, dan is “Cursus Handelen in Crypto’s” de perfecte cursus voor jou – hier leer je onder andere diverse technische analyses uit te voeren.

Cursus “Crypto en Trading Academy”

Wil je graag zowel de beginselen leren, maar daarna ook direct doorgaan met leren over de lastigere stappen? Dan is er een perfecte optie voor jou, namelijk de “Crypto en Trading Academy”. Dit is in feite de cursus “Bitcoin Basics & Crypto’s” en de “Cursus Handelen in Crypto’s” bij elkaar voor een voordeligere prijs.

Ongeacht de cursus die je kiest, wat een erg leuk extraatje is, is dat je voor een bepaalde periode gratis toegang krijgt tot de MoneyTalks Community. Oftewel, zelfs als je nog twijfelt of de MoneyTalks Community wel iets is voor jou, maar wel geïnteresseerd bent in het volgen van een cursus, dan krijg je alsnog de mogelijkheid om het platform uit te proberen, en kom je er achter of het iets is voor jou.

Lees ook mijn Crypto en Trading Academy review

crypto en trading academy madelon vos

Ontvang 10% korting bij aanschaf van een cursus van Madelon Vos door bij het aanmelden onze kortingscode BESPAARGELD te gebruiken. Klik hier om je aan te melden.

De MoneyTalks Community: welke kanalen biedt het?

De MoneyTalks Community werkt via Discord. En wie bekend is met Discord, weet dat dit platform de mogelijkheid biedt om over diverse kanalen elkaar te communiceren. Dit geldt dus ook bij de MoneyTalks Community. Het platform biedt meerdere kanalen die zich specifiek richten op onderwerpen waar jij als belegger over in gesprek zou kunnen gaan. Wat elk kanaal precies inhoudt, zal ik hieronder in meer detail behandelen.

Er zijn momenteel in totaal vijftien kanalen, al is Madelon Vos van plan uit te blijven breiden. Het is dus aan te raden updates hierover in de gaten te houden. Van de vijftien kanalen is er eentje voor feedback, zes voor updates, twee voor producten en zes voor de meest besproken onderwerpen; oftewel de hoofdkanalen. Ik zal over elk kanaal wat meer diepgang geven, te beginnen met de hoofdkanalen.

Hoofdkanalen van de MoneyTalks Community

De zes hoofdkanalen zijn in feite de kanalen die het meest worden gebruikt voor chatten. De onderwerpen zijn wat algemener van aard en veelvoorkomende materie die aanzetten tot dialoog. Denk hierbij aan Bitcoin, Goud en Zilver, en Altcoin. Op de meeste van deze kanalen wordt intensief gechat en veel informatie onderling gedeeld.

Kanaal 1: het chatkanaal

Het chatkanaal is ontzettend actief en wordt voornamelijk gebruikt voor nieuwe leden om zichzelf te introduceren. Je kunt hier ook praten over problemen die je als gebruiker kan hebben met Bitcoin, of wat men vindt van de e-yuan. Er wordt van alles besproken op dit kanaal en het is overduidelijk dat de meeste gebruikers ook echt van chatten houden.

De chat gaat soms nog zelfs wel door tot 2 uur in de nacht. Dus zelfs voor de nachtbrakers onder ons die wakker liggen door hun vele crypto-vragen kunnen hier terecht. Je zult zien dat Madelon Vos zelf ook erg actief is op dit kanaal/

Kanaal 2: het Bitcoin only-kanaal

Er zijn twee kanalen op MoneyTalks Community speciaal gericht op cryptocurrency. Eén hiervan is het Bitcoin only-kanaal. Op dit kanaal wordt, zoals je zou verwachten, uitsluitend gechat over Bitcoin.

Er worden nieuwtjes op gedeeld over onder andere wijzigingen in de koers, of andere factoren die invloed hebben op Bitcoin. Ook worden er veel vragen aan elkaar gesteld over ieders ervaringen met Bitcoin.

Kanaal 3: het Altcoin only-kanaal

Naast het Bitcoin only-kanaal, is er nog een kanaal gericht op crypto’s, namelijk het Altcoin only-kanaal. Op dit kanaal wordt er veel informatie gedeeld over allerlei verschillende cryptovaluta’s. Zo kan je bijvoorbeeld de verschillende coins monitoren om te speculeren welke de mooiste stijgingen gaat maken.

Verder wordt er op dit kanaal ook technische analyses gedeeld, of naar ervaringen gevraagd van anderen, zodat iedereen elkaar aanvult in hun kennis over de vele verschillende crypto’s. Madelon Vos zelf is ook ontzettend actief op dit kanaal.

Kanaal 4: het Goud-Zilver-kanaal

Dit is een erg intensief gebruikt kanaal, waarop niet alleen veel gechat wordt, maar ook veel video’s gedeeld worden die aan goud en zilver gerelateerd zijn. Madelon Vos zelf deelt hier ook video’s, waaronder enkele die ze opgenomen heeft met Dee Jay Vaske en Willem Middelkoop.

Naast het handelen in goud en zilver, wordt er verder ook veel gepraat over het mijnen ervan. Zo kan je dus een stuk wijzer worden in de wereld van edelmetalen.

Kanaal 5: het Deel je TA-kanaal

Het “Deel je TA”-kanaal gaat volledig over het delen van je technische analyses. Er wordt hier heel erg veel gedeeld; soms kan je wel tegen de zestig berichten ontvangen over een tijdsbestek van slechts tien minuten.

Het leuke aan dit kanaal is dat je veel kan leren door niet alleen de Technische Analyses van andere leden te bestuderen, maar ook om meningen en feedback kan vragen aan anderen over jouw eigen Technische Analyses. Madelon Vos zelf is ook erg actief op dit kanaal en deelt regelmatig haar visie op de grafieken en analyses die er gedeeld worden.

Kanaal 6: het De beurs-kanaal

Het kanaal “De Beurs” wordt erg actief gebruik met alle vragen en meningen over de beurs. Er wordt veel gesproken over Aandelen en Opties, en soms ook intens, maar gezond en respectvol, gediscussieerd. Met elke vraag over de beurs kan je er wel terecht.

Update-kanalen van de MoneyTalks Community

Er zijn zes kanalen die gericht zijn op het delen en volgen van updates. Deze kanalen worden anders dan de zes hoofdkanalen minder gebruikt voor chatgesprekken, en meer voor het op de hoogte blijven van het laatste nieuws over alles wat je dient te weten over handelen en beleggen.

Kanaal 7: het Technische Analyse-kanaal

In het chat-kanaal kan je veel gesprekken voeren over Technische Analyses, wat natuurlijk ontzettend handig is. Op het speciale update-kanaal ‘Technische Analayses’, kan je echter de Technische Analyses van Madelon Vos zélf in de gaten houden, die ze goed onderbouwd op dit kanaal deelt.

Dit is natuurlijk hartstikke leerzaam en je kunt er bijvoorbeeld ook je eigen inzage doen wanneer een van haar analyses bijvoorbeeld anders op jouw investeringen gewerkt heeft. Wat extra interessant is aan dit kanaal, is dat de Technische Analyses die door Madelon Vos gedeeld worden, niet alleen over Bitcoin gaan, maar ook over vele andere cryptocurrency’s, zoals Ethereum, en zelfs goud en zilver.

Kanaal 8: het Dagelijkse Update-kanaal

Het Dagelijkse Update-kanaal is een update-kanaal waarop Madelon Vos elke dag de belangrijkste nieuwtjes deelt die betrekking hebben tot beleggen. Door elke dag een keertje te kijken op dit kanaal, ben je goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Kanaal 9: Het Belangrijke Tweets-kanaal

In het kanaal “Belangrijkste Tweets” worden, je raadt het al, de belangrijkste Tweets gedeeld op het gebied van beleggen. De meeste van deze berichten zijn afkomstig van erg grote namen in de wereld van de cryptovaluta.

Deze tweets worden door Madelon Vos zelf in het kanaal gedeeld. Ze heeft namelijk zelf ook Twitter en volgt vele Twitteraars wiens Tweets veel invloed hebben op de cryptokoersen. De berichten waarvan Madelon Vos vindt dat ze relevant zijn, worden in dit kanaal gedeeld.

Kanaal 10: YouTube-video’s

Zoals ik al eerder vermeld had, heeft Madelon Vos zelf een YouTube-kanaal, die op het moment van schrijven meer dan veertig duizend abonnees telt. Dit kanaal wordt dan ook gebruikt om haar laatste video’s te delen. Hierdoor blijft elke gebruiker van de MoneyTalks Community op de hoogte van haar nieuwste updates.

Een voorbeeld van de video’s die ze deelt, zijn van haar veel bekeken videoreeks genaamd “Madelon Navigeert”. Deze kan je meteen bekijken, zonder de MoneyTalks Community te hoeven verlaten. Echter, je hebt ook gewoon de optie om gewoon direct naar haar YouTube-kanaal te gaan, mocht je daar de voorkeur voor hebben.

Kanaal 11: Nieuwsfeed

Dit kanaal is heel eenvoudig om op de hoogte te blijven de laatste nieuws-updates. Denk hierbij aan economisch nieuws of de laatste nieuwtjes over crypto. Het geplaatste nieuws is vaak Engels, omdat het van vele verschillende media afgehaald wordt. Om zoveel mogelijk nieuws van zoveel mogelijk plekken te kunnen delen, wordt dit ook regelmatig door bots gedaan.

Kanaal 12: Question and Answer

Het “Question and Answer”-kanaal, oftewel de Q&A, wordt gebruikt voor gebruikers die vragen hebben aan Madelon Vos zelf. Elke maand neemt ze een video op waarin zij de vragen opleest die gesteld worden door de gebruikers van de MoneyTalks Community, die zij vervolgens beantwoordt. Elke video kan dus over andere onderwerpen gaan; dat is dus net afhankelijk van waar de meeste vraag naar is.

Vragen kunnen gaan over verschillende exchanges, de cursussen die Madelon Vos biedt. Ook geeft ze haar mening is over toekomstige veranderingen in koersen.

MoneyTalks Community: Statische inhoud en Overig

madelon vos crypto

Deze kanalen zijn geheel gefocust op de andere diensten die Madelon Vos biedt. Je zou het dus als een soort kanalen kunnen zien die deels werkt als informatie voorziener, deels als “reclame” voor haar andere producten. Hoewel het minder gebruikt wordt dan de andere kanalen, blijft het een nuttige plek om meer te leren over de andere mogelijkheden die door Madelon Vos geboden worden om een betere trader te worden.

Kanaal 13: Cursussen

Dit kanaal geeft je de mogelijkheid om previews te volgen van de cursussen die Madelon Vos biedt. Deze previews zijn kosteloos. Dit kan dus een interessante optie zijn als je nieuwsgierig bent naar de inhoud van deze cursussen.

Verder kan je de cursussen ook gewoon kopen via dit kanaal. Het voordeel daaraan is dat leden van de MoneyTalks Community korting krijgen op haar cursussen. Op het moment van schrijven is deze korting maar liefst 15%!

Kanaal 14: Support links

Dit kanaal biedt een overzicht van andere platformen die Madelon Vos aanbeveelt. Enkele voorbeelden hiervan zijn handige handelstools, exchanges en brokers die Madelon Vos zelf ook graag gebruikt om mee te werken.

Kanaal 15: Feedback

Dit is het enige kanaal dat onder “Overig” valt, en is precies bestemd voor datgene waarvoor je zou verwachten dat het bestemd is: het geven van feedback. En dan heb ik het niet eens zozeer over feedback naar bijvoorbeeld de technische analyses van andere beleggers, maar juist feedback dat direct gericht is naar Madelon Vos zelf.

Via dit kanaal kan je namelijk doorgeven wat je goed en minder goed vindt aan de MoneyTalks Community. Zo zou je kunnen doorgeven wat je bijvoorbeeld nog erg mist, of juist factoren die je zo interessant vond, dat je het leuk zou vinden dat Madelon Vos dit specifieke aspect vaker toepast.

Het leuke is dat Madelon Vos deze feedback ook daadwerkelijk leest en laat zien dat ze echt haar best doet om met de gegeven feedback te werken en het platform van de MoneyTalks Community te blijven verbeteren.

Hoeveel kost het om de MoneyTalks Community te gebruiken?

De MoneyTalks Community werkt met abonnementen die voor specifieke tijdsperioden gelden. Je kunt kiezen voor een maand, kwartaal of jaar. Op het moment van schrijven is het overigens ook mogelijk om de gemeenschap voor zeven dagen uit te proberen, om een oordeel te vellen over in hoeverre het iets is voor jou.

Deze zevendaagse try-out kost maar € 1,-. Dit is een perfecte prijs voor een ogenschijnlijke korte periode van slechts zeven dagen. Echter, in zeven dagen kan je zo’n goed beeld krijgen van hoe het platform precies werkt, wie er gebruik van maakt en wat je ervan kan opsteken. In deze tijd kan je zelfs nog wat handige nieuwe technische analyses opdoen. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan betaal je hierna € 39,95 per maand.

Abonnementen MoneyTalks Community

Wil je de MoneyTalks Community uitproberen voor een kwartaal, dan zal je geld besparen ten opzichte van wanneer je per maand betaalt. In plaats van 3 x € 39,95 = € 119,85, betaal je nu slechts € 99,95. Dat is toch zeker bijna € 20,- korting!

Heb je genoeg gezien van de MoneyTalks Community en weet je gelijk al zeker dat dit dé plek is voor jou om meer te leren over handelen in crypto, of bijvoorbeeld edelmetalen? Dan is het wellicht een idee om voor een jaarabonnement te kiezen. Een jaarabonnement kost je € 379,95 per jaar. Waar je anders per maand 12 x € 39,95 zou betalen, scheelt het afsluiten van een jaarabonnement je toch zeker bijna € 100!

Probeer de MoneyTalks community van Madelon Vos nu 7 dagen uit voor 1 euro!

Wat vinden anderen van de MoneyTalks Community?

Wanneer je online op zoek gaat naar de recensies van andere gebruikers van de MoneyTalks Community, zie je doorgaan vooral veel positieve berichten. Maar af en toe kom je ook enkele minpunten tegen. Hieronder zal ik even proberen samen te vatten wat ik zoal ben tegengekomen aan reacties.

Enthousiast persoon; veel nuttige informatie

Veel gebruikers zijn erg blij dat je met zoveel andere handelaren direct kan spreken en ideeën en meningen kan delen om zelf ook een betere handelaar te worden. De meest uiteenlopende meningen en visies worden gedeeld, van zowel minder als meer ervaren beleggers.

De informatie die anderen delen, wordt volgens de meeste recensenten als behulpzaam en nuttig gezien, en er wordt veel inspiratie opgedaan en successen worden er gevierd. Ook houdt het je goed op de hoogte van het laatste nieuws; je blijft constant geneigd om het platform in de gaten te houden voor de meest interessante nieuwtjes.

Ook wordt er erg lovend gesproken over Madelon Vos zelf. Ze wordt beschreven als een erg open en enthousiast persoon, dat erg transparant is in haar werkwijze en professionele meningen. Je merkt onder andere aan haar video’s en manier van spreken dat ze erg geestdriftig is en er erg veel plezier uit haalt om haar kennis met anderen te delen en mensen wijzer te maken in de wereld van beleggen.

Zijn er ook nadelen?

Tijdens mijn zoektocht naar recensies over de MoneyTalks Community, kwam ik doorgaans voornamelijk positieve berichten tegen. Dat wil echter niet zeggen dat de beoordelingen geheel vrij waren van negatieve punten.

Een van de mindere punten die ik tegenkwam, is dat sommige gebruikers het wat aan de vervelende kant vinden dat je vastzit aan een abonnement van een bepaalde tijdsperiode. ZO heb je de keuze uit een maand-, halfjaar- of jaarabonnement. Hoewel de prijs-kwaliteitverhouding doorgaans door iedere gebruiker als prima wordt beschouwd, vinden ze het soms vervelend dat ze verplicht zijn aan een bepaalde tijd vast te zitten.

Een ander punt is dat het installeren voor sommige gebruikers toch wat aan de lastige kant was. Hoewel het in de instructievideo van Madelon Vos kraakhelder uitgelegd wordt, blijken sommige leden er toch moeite mee te ondervinden. Voordeel hieraan is daarentegen wel dat je contact op kan nemen met het team van Madelon Vos, mocht je er niet uit komen.

Ontzettend veel gebruikt

Er is opvallend genoeg nog een punt dat ik dikwijls zowel tegenkwam als voor- als nadeel. Dat is namelijk dat de MoneyTalks Community zo ontzettend veel gebruikt wordt. Dit klinkt raar, maar laat het me je uitleggen.

Oké, ten eerste, dit punt wordt grotendeels als voordeel gezien: door de vele gebruikers op dit platform, word je constant voorzien van nieuwe informatie, inzichten van vele verschillende handelaren, feedback, meningen en antwoorden op alle vragen die je hebt. Er wordt op gezonde wijze gediscussieerd en dankzij de vele gebruiker blijf je meer leren en inzichten vergaren. Wat kan dan het nadeel hieraan zijn?

Wel, voor sommigen is het platform iets té actief. Dat houdt in, je krijgt te veel meldingen en het kost moeite om alles bij te houden en te lezen. Ik had eerder al vermeld dat er soms wel tot zestig berichten kunnen komen in tien minuten – en dan hebben we het nog maar over één kanaal.

Het kan dus voor degenen die álles bij willen houden, lastig zijn dit te bewerkstelligen. Een tip die de meesten geven die met dit probleem kampen, is door de notificaties uit te zetten en enkel te kijken wanneer je hier zelf behoefte voor voelt.

De MoneyTalks Community: raad ik het aan?

Nu je weet wat de MoneyTalks Community precies biedt, hoeveel het kost, en wat andere gebruikers het platform ervaren, zijn we nu dan aangekomen bij de belangrijkste vraag: is de MoneyTalks Community aan te raden? Wel, het korte antwoord is heel duidelijk: ja!

Maar dit hangt natuurlijk ook weer van vele factoren af. Laten we eerst beginnen met voor wie het platform het meest geschikt is. De Community is het meest geschikt voor beleggers die graag meer willen leren over anderen handelen, wat hun tips en meningen zijn over diverse technische analyses, en wat de laatste relevante nieuwtjes zijn.

Ben je een beginnend belegger? Dan kan de MoneyTalks Community ook zeker wat zijn voor jou, maar het kan soms zijn dat er termen, tips, nieuws en analyses gedeeld worden die je nog niet goed begrijpt. Mocht dat zo zijn, dan is het aan te raden jezelf ook buiten het platform om te onderwijzen, of wellicht de cursus van Madelon Vos te volgen die vooral gericht is op beginnende beleggers.

Levendige omgeving

Je zult direct merken dat de MoneyTalks Community ontzettend levendig is; er wordt constant gepraat, gedeeld, en vragen gesteld en beantwoord. En naast de gebruikers, wordt er ook erg veel gedeeld door Madelon Vos zelf. Dit geeft ook echt het gevoel dat je je echt in een ervaren, begrijpende omgeving bevindt. Dat maakt het veel aanlokkelijker om je verder te blijven verdiepen in alles wat er gedeeld wordt.

Wel moet ik erbij zeggen: de fanatiekelingen onder ons zouden de vele updates en interessante gesprekken nog wel eens heel erg interessant kunnen vinden. Ik zou bijna durven zeggen, meer dan interessant. Uit meerdere berichten is af te leiden dat de enthousiaste traders de neiging kunnen hebben om enigszins verslaafd te raken aan het lezen en delen van berichten. De constante meldingen en notificaties die je krijgt, prikkelen je echt om snel te kijken of je niet wat belangrijks mist. Misschien dus wel iets om rekening mee te houden.

Eindconclusie

Natuurlijk blijft het slechts mijn eigen advies, en kan niemand beter voor je kiezen of de MoneyTalks Community geschikt is voor jezelf dan jij. De uitprobeermogelijkheid van een week zou ideaal zijn als je nog twijfelt, maar blijf natuurlijk eerlijk naar jezelf, en naar wat jij belangrijk vindt en behoeft in jouw reis naar succesvol beleggen.

“Money Talks” heet de gemeenschap, en dat is ook precies hoe de wereld werkt. Maar uiteindelijk kan geld alleen praten als de personen die het aanbieden, uitgeven en ontvangen hun stem geven met geld. Want niet het geld, maar juist jóuw stem blijft uiteindelijk het belangrijkste, en daar kan je met geen mogelijkheid een prijskaart aan hangen.

Meld je aan bij de MoneyTalks community van Madelon Vos

Ontvang 10% korting door bij het aanmelden onze kortingscode BESPAARGELD te gebruiken.

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie