Home » Gezondheid » Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga – review + aanbieding

Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga – review + aanbieding

yoga stap voor stap review
  • De Yoga Stap voor Stapcursus van Happy with Yoga richt zich op het verbeteren van ontspanning, flexibiliteit, kracht, geestelijke gezondheid en persoonlijke empowerment.
  • De cursus omvat 9 volledige online yogalessen, een Ebook over de 25 belangrijkste yoga houdingen, een bonusles over yoga filosofie, en toegang tot bonusvideo’s en extra series.
  • Deelnemers hebben de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community.
  • De cursus “Yoga Stap voor Stap” wordt aangeboden door Happy with Yoga.

Nu 30 dagen gratis uitproberen!

Nu van € 158,- voor € 57,-

Review Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga

Yoga wint aan populariteit en heeft zijn effect op het welzijn meer dan eens bewezen. En nu wil jij ook beginnen met yoga, maar je voelt je onzeker of wilt het liefst thuis beginnen in plaats van tussen een groep gevorderden. Dan denk je er misschien aan om de cursus Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga aan te schaffen. In deze review bespreek ikvoor wie deze cursus geschikt is, waar die uit bestaat en of ik het je geld waard vinden.

Waarom zou je aan yoga doen

Je kiest meestal yoga voor twee redenen. Om je lichamelijk sterker en flexibeler te voelen of om een opeen betere manier met stress om te leren gaan. Het klopt dat yoga een positief effect heeft op je lichaam. Je voelt je minder stijf, pijntjes in je lichaam verdwijnen en je beweegt je veel makkelijker in het dagelijks leven. Maar met yoga leer je ook je ademhaling en je gedachten te controleren. Hierdoor maak je bewustere keuzes, sta je meer in het leven en voel je je energieker en meer ontspannen. Je slaapt beter, voelt je positiever en gelukkiger. Je hebt minderlast van stress en hebt een gezondere levensstijl.

Wat is Yoga Stap voor Stap precies?

Yoga Stap voor Stap is een grondige online cursus die je begeleidt door alle basisaspects van yoga. Dit programma helpt je om yoga vanaf de grond op te bouwen, waarbij elke module een nieuwe laag van kennis en vaardigheden toevoegt.

In tegenstelling tot snelle, oppervlakkige yogasessies, neemt Yoga Stap voor Stap de tijd om je de correcte houdingen, ademhalingstechnieken en de onderliggende filosofie van yoga te leren.

Het is ontworpen voor zowel beginners die net hun yogareis beginnen als voor meer ervaren yogi’s die hun basis willen versterken. Het belangrijkste doel is om jou een sterke en solide basis te geven in yoga, zodat je een zelfverzekerde en bekwame yogabeoefenaar wordt.

Voor wie is Yoga Stap voor Stap

Wil je beginnen met yoga maar weet je niet hoe, durf je je nog niet in een groep met gevorderden te vertonen of wil je liever op je eigen tempo en thuis kennis maken met yoga? Dan is de Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga cursus wat voor jou.

Ben je een gevorderde yogi en heb je geen idee waar je eigenlijk mee bezig bent, wil je extra lessen om thuis mee aan de slag te gaan of je kennis in yoga weer bijspijkeren, ook dan is deze cursus een goede aanschaf. Ook als je gewoon meer wilt bewegen in je leven, minder stress wilt voelen in je lichaam en beter wilt slapen kan Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga een uitkomst voor je zijn.

Is deze online yoga-training voor beginners?

Ja, de online yoga-training is speciaal ontworpen voor beginners. Het richt zich op het introduceren van de basisprincipes en houdingen van yoga in een begrijpelijke en toegankelijke manier.

Met eenvoudig te volgen instructievideo’s en helder online lesmateriaal, leert deze cursus je stap voor stap de essentiële elementen van yoga.

De cursus benadrukt het belang van ademhaling en flexibiliteit, en introduceert ook de theoretische aspecten van de yoga filosofie. Geen zorgen als je nog nooit eerder aan yoga hebt gedaan.

De lessen zijn zo opgezet dat je op je eigen tempo kunt leren en oefenen. Dus als je op zoek bent naar een laagdrempelige manier om te beginnen met yoga, dan is Yoga Stap Voor Stap een uitstekende keuze.

Yoga houdingen voor beginners

Wie staan achter de Happy with Yoga Academy

Rolf & Melanie van Baalen reisden de wereld over en ontdekten yoga bij toeval in New York. Daarna zijn ze ook op Bali geweest voor cursussen en mogen ze zichzelf yoga masters noemen. Na 1500 uren training in yoga, weten ze uit ervaring wat het voor je kan betekenen.

Zo heeft yoga Melanie geholpen door een stressvolle periode te komen en is Rolf vooral vanwege de fysieke effecten met yoga begonnen en ontdekte hij de mentale heling van yoga pas later. Samen weten ze wat het is om met yoga te beginnen, welke obstakels je moet overwinnen en wat daarin wel en niet werkt.

Hun wens is dat iedereen zich sterker, gezonder en energieker voelt en bedachten dus de beste manier om op een laagdrempelige manier met yoga te starten. Naast een website vol tips en inspiratie ontwikkelden ze daarom de beginnerscursus Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga. Zij zijn ook de makers van de Yoga Nidra cursus.

Voordelen van Yoga Stap voor Stap

Verbetering van je flexibiliteit

Verbetering van je flexibiliteit, het verkrijgen van meer energie, een sterker lichaam en een gezonde geest zijn enkele voordelen die je kunt ervaren met Yoga Stap voor Stap.

Het beoefenen van yoga kan je flexibiliteit aanzienlijk verbeteren. Door regelmatig yoga te doen, word je lichaam leniger en soepeler. Dit komt doordat de verschillende yogahoudingen je spieren rekken en strekken.

Na verloop van tijd zul je merken dat je makkelijker kunt buigen, draaien en strekken. Een grotere flexibiliteit kan niet alleen helpen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, maar kan ook blessures helpen voorkomen.

Dus als je je flexibiliteit wilt verbeteren, is yoga een uitstekende keuze.

Meer energie

Om onze drukke levensstijl met al zijn verplichtingen en verantwoordelijkheden bij te houden, hebben we vaak meer energie nodig. Yoga Stap voor Stap kan je helpen om die energie op te bouwen en vast te houden.

Door regelmatig yoga te beoefenen, kan je je vitaliteit en veerkracht vergroten. De combinatie van ademhalingstechnieken en fysieke oefeningen stimuleert de bloedcirculatie en activeert de energiestroom in je lichaam.

Hierdoor voel je je energieker en klaar om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Probeer het zelf en ervaar de kracht van yoga voor meer energie in je dagelijks leven.

Sterker lichaam

Om een sterker lichaam te krijgen, is Yoga Stap voor Stap een uitstekende keuze. De basishoudingen en oefeningen in de cursus zijn speciaal ontworpen om je kracht en spiertonus te verbeteren.

Door regelmatige beoefening van yoga zul je merken dat je spieren sterker worden en dat je lichaam meer gedefinieerd en strakker wordt. Daarnaast helpt yoga ook bij het verbeteren van je houding en evenwicht, waardoor je lichaam in balans blijft.

Met Yoga Stap voor Stap kun je op een leuke en toegankelijke manier werken aan een sterker lichaam.

Gezonde geest

Een gezonde geest is een van de vele voordelen van het beoefenen van Yoga Stap voor Stap. Door regelmatig yoga te doen, kun je je geest kalmeren en innerlijke rust vinden. Yoga helpt je om stress en angst te verminderen, waardoor je je meer ontspannen en gelukkiger voelt.

Daarnaast kan yoga ook bijdragen aan een betere concentratie en focus. Het beoefenen van yoga helpt je om in het moment te zijn en je gedachten los te laten, waardoor je geest helderder wordt.

Het is een geweldige manier om even weg te stappen van de dagelijkse drukte en tijd voor jezelf te nemen. Met Yoga Stap voor Stap kun je op een toegankelijke manier aan de slag met yoga en werken aan een gezonde geest.

yoga stap voor stap

Waaruit bestaat de cursus

Als je je aanmeldt voor de cursus Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga krijg je levenslange toegang tot 9 online lessen van ongeveer een uur, waarin je alle basisoefeningen van yoga leert.

Rolf en Melanie leren je 25 basishoudingen binnen yoga, een aantal series die veel voorkomen, zoals de zonnegroet, en bespreken ze verschillende technieken, zoals die van de ademhaling. Elke les wordt afgesloten met twee ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een meditatie.

In de cursus vind je basishoudingen, instructievideo’s en online lesmateriaal over ademhaling en theorie.

Basishoudingen

Bij Yoga Stap voor Stap beginnen we met het leren van de basishoudingen. Deze houdingen vormen de basis van elke yogapraktijk en zijn essentieel voor het opbouwen van kracht, flexibiliteit en balans.

In de cursus leer je verschillende basishoudingen, zoals de neerwaartse hond, de bergpositie en de krijgerhouding. Door regelmatig deze houdingen te oefenen, ontwikkel je een sterker lichaam en verbeter je je algehele welzijn.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, de basishoudingen bij Yoga Stap voor Stap zijn geschikt voor iedereen.

Over ademhaling

Ademhaling is een essentieel onderdeel van yoga. Het beheersen van je ademhalingstechnieken kan je helpen ontspannen, je concentreren en je energie verbeteren. Bij de cursus Yoga Stap voor Stap leer je verschillende ademhalingstechnieken die je kunt toepassen tijdens je yogalessen.

Door bewust te ademen en je ademhaling te controleren, kun je dieper in de houdingen gaan en meer ontspanning ervaren. Je leert ook hoe je de ademhalingstechnieken buiten je yogapraktijk kunt toepassen om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden.

Met de focus op de ademhaling krijg je een holistische benadering van yoga, waardoor je zowel fysiek als mentaal kunt groeien.

Theorie

Ik benadruk het belang van het begrijpen van de theorie achter yoga, omdat het je kan helpen om een diepere verbinding met jezelf en je lichaam te creëren. In de Yoga Stap voor Stap-cursus leer je niet alleen de fysieke houdingen, maar ook de filosofie en technieken achter yoga.

Dit stelt je in staat om bewust te worden van je ademhaling, bewegingen en de energie in je lichaam. Door de theoretische aspecten van yoga te begrijpen, kun je een solide basis leggen voor je persoonlijke yogapraktijk.

Het omvat ook het ontdekken van verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen die kunnen helpen bij het verminderen van stress en het vinden van innerlijke rust. Met deze kennis kun je een dagelijkse yogaroutine creëren die past bij jouw behoeften en doelen.

Online lesmateriaal

Het online lesmateriaal van Yoga Stap voor Stap is een essentieel onderdeel van de cursus. Je krijgt toegang tot verschillende instructievideo’s die je stap voor stap begeleiden bij het uitvoeren van de basisoefeningen.

Dit maakt het gemakkelijk om de houdingen correct aan te leren en te begrijpen. Daarnaast heb je ook toegang tot online theorie, waar je meer kunt lezen over de filosofie en technieken van yoga.

Het mooiste is dat je dit alles gewoon thuis kunt doen, op je eigen tempo en op een tijdstip dat jou uitkomt. Kortom, met het online lesmateriaal van Yoga Stap voor Stap heb je alles wat je nodig hebt om yoga op een persoonlijke en praktische manier te beoefenen.

Instructievideos

Er staan uitgebreide instructievideo’s voor je klaar in Yoga stap voor stap van Happy with yoga. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Stap-voor-stap begeleiding: Elke oefening wordt duidelijk gedemonstreerd en uitgelegd, zodat je precies weet hoe je het moet doen.
  • Verscheidenheid aan oefeningen: Van basishoudingen tot geavanceerdere technieken, er zijn video’s voor elk niveau.
  • Focus op correcte uitvoering: Ik geef gedetailleerde instructies om ervoor te zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier doet, om blessures te voorkomen en maximale voordelen te behalen.
  • Flexibiliteit en opties: Je hebt de vrijheid om zelf te kiezen welke video’s je wilt volgen en wanneer. Zo kun je jouw eigen tempo bepalen en aanpassingen maken op basis van jouw behoeften en capaciteiten.

De bonussen

Ook krijg je er nog een aantal extra’s bij, die voor meer verdieping van je kennis over yoga geven, zodat je beter weet wat en waarom je bepaalde oefeningen doet.

  • Zo krijg je een bonus video over de Yoga filosofie. De achtergrond van yoga is een levensvisie, die Rolf je in deze korte video uitlegt.
  • Je krijgt ook de video De Yoga Ademhaling. De ademhaling is een belangrijk onderdeel van yoga, waardoor je leert controle te krijgen over je lichaam, gedachtes en je energie (leer er hier meer over).
  • De video Tijd & Discipline vinden voor Yoga is een handige handleiding om te zorgen dat je ten volste van de cursus profiteert, met tips om yoga te integreren in het vaak drukke bestaan.
  • In de video Het herkennen van je eigen grenzen (en jezelf toch uitdagen) leer je dat ook acceptatie een belangrijk onderdeel van yoga is en waarom dat zo is.
  • Het e-boek met de 25 allerbelangrijkste houdingen is een 56 pagina dikke bespreking per houding, de voordelen die je daarvan ondervindt en de aanpassingen die je kunt doen als je lichamelijk nog niet de volledige oefening kunt doen.
  • Je krijgt toegang tot de cursuspagina op hun website waar je onder andere extra Q & A video’s vind.

Krijg je wat de Happy with Yoga Academy beloofd

Rolf en Melanie beloven je dat je door hun cursus meer energie krijgt, je je sterker voelt, een flexibeler lichaam krijgt en je gewoon gezonder en happy voelt. En dat is met yoga absoluut mogelijk. Door het stappen plan wat je op eigen tempo kunt volgen krijg je een fundamentele basis over yoga en leer je op juiste manier de houdingen en de series te maken.

De cursus is een toegankelijke manier om kennis te maken met yoga. Maar zoals met veel dingen staat of valt een cursus met jouw eigen instelling. Wil je bereiken wat Rolf en Melanie je beloven dan zul je ook wel degelijk inzet moeten tonen en tijd inplannen voor de lessen. Weet je van te voren niet of je dat gaat lukken dan is deze cursus misschien niet voor jou.

Wat maakt Yoga Stap voor Stap Uniek?

Yoga Stap voor Stap is uniek vanwege het platform van professionals, de toegang tot alle lesmateriaal en de 30 dagen geld terug garantie.

Platform van professionals

Op Yoga Stap voor Stap krijg je toegang tot een platform met professionele yoga-instructeurs. Deze experts hebben jarenlange ervaring en bieden deskundige begeleiding bij elke stap van je yoga-reis.

Met hun expertise en passie voor yoga zorgen ze ervoor dat je de juiste technieken en houdingen leert op een veilige en effectieve manier. Het platform van professionals is een waardevolle bron van kennis en inspiratie, waardoor je alle steun krijgt die je nodig hebt om je yoga-praktijk te ontwikkelen en te verbeteren.

Toegang tot alle lesmateriaal

Bij Yoga Stap voor Stap krijg je volledige toegang tot alle lesmaterialen. Dit betekent dat je alle informatie en instructies die je nodig hebt om yoga te beoefenen binnen handbereik hebt.

Of je nu thuis wilt oefenen of onderweg bent, met deze online training heb je altijd toegang tot de lessen. Je kunt op je eigen tempo leren en de oefeningen herhalen zo vaak als je wilt.

Met dit complete pakket aan lesmateriaal ben je in staat om een solide basis te leggen voor jouw yoga practice en kun je stap voor stap je vaardigheden verbeteren.

30 dagen geld terug garantie

Als je overweegt om de Yoga Stap voor Stap cursus te volgen, hoef je je geen zorgen te maken. Ze bieden namelijk een 30 dagen geld terug garantie aan. Dit betekent dat als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de cursus, je binnen 30 dagen je geld terug kunt krijgen.

Het geeft je gemoedsrust en laat zien dat de makers van Yoga Stap voor Stap vertrouwen hebben in hun programma. Dus als je twijfelt, kun je gerust een kans wagen en ontdekken of deze cursus echt bij je past, zonder financieel risico.

Waarom is Yoga Stap Voor Stap een goede keuze?

Yoga Stap Voor Stap is een goede keuze omdat het toegankelijk is voor iedereen, laagdrempelig is en resultaatgericht is.

Voor iedereen toegankelijk

Yoga Stap voor Stap is voor iedereen toegankelijk. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, deze online trainingscursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in yoga.

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe flexibel je bent, de cursus biedt stap-voor-stap instructies en begeleiding om je op je eigen niveau te helpen groeien. Dus, of je nu thuis wilt beginnen met yoga of je huidige praktijk wilt verdiepen, Yoga Stap voor Stap is een geweldige keuze voor jou.

Doe mee en ontdek de vele voordelen van yoga!

Laagdrempelig

Als je op zoek bent naar een yoga-cursus die voor iedereen toegankelijk is, dan is Yoga Stap voor Stap de ideale keuze. Deze cursus is speciaal ontworpen voor beginners en is laagdrempelig, wat betekent dat je geen ervaring nodig hebt om mee te doen.

Of je nu jong of oud bent, flexibel of niet, deze cursus biedt een persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Je zult merken dat de instructies duidelijk en begrijpelijk zijn, waardoor je gemakkelijk de basisoefeningen van yoga kunt leren.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met Yoga Stap voor Stap en ontdek de vele voordelen van yoga!

Resultaatgericht

Ik ben erg resultaatgericht als het gaat om mijn yoga beoefening. Ik wil niet alleen flexibeler worden, maar ook een sterker lichaam krijgen en een gezonde geest ontwikkelen. Met Yoga Stap voor Stap kan ik mijn doelen bereiken, omdat de cursus zich richt op het behalen van resultaten.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, deze cursus biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om vooruitgang te boeken. Het programma bevat basishoudingen, ademhalingstechnieken en theoretische kennis die je helpen om je yoga beoefening naar een hoger niveau te tillen.

Met Yoga Stap voor Stap kan ik mijn persoonlijke doelen bereiken en de resultaten behalen waar ik naar streef.

Mijn doel met yoga is om resultaten te behalen en vooruitgang te boeken in mijn beoefening. Yoga Stap voor Stap biedt de begeleiding en ondersteuning die ik nodig heb om dit te bereiken.

Met deze online cursus heb ik toegang tot professionele yogadocenten die me helpen bij het verbeteren van mijn flexibiliteit, het vergroten van mijn energie en het versterken van mijn lichaam.

Meningen van derden

Online vond ik veel ervaringen en reviews over de Happy with Yoga Academy. Ook op hun eigen webpagina en Facebookpagina schrijven de cursisten zeer positief over de cursussen van de Happy with Yoga Academy. Wat opvalt, is dat iedereen opgetogen is over de gedegen en zeer diepgaande kennis van de yogis en de juiste kennis om die duidelijk over te brengen aan hun studenten. Ze blijken niet zuinig te zijn met het delen van al hun kennis en delen dat graag met jou in hun cursussen.

Ik heb zoveel goede ervaringen gehoord van mensen die de Yoga Stap voor Stap-cursus hebben gevolgd. Een aantal mensen heeft me verteld dat ze dankzij deze online training hun flexibiliteit aanzienlijk hebben verbeterd.

Ze voelen zich nu veel soepeler en kunnen yogahoudingen doen waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze dat zouden kunnen.

Anderen hebben me verteld dat ze dankzij de cursus meer energie hebben gekregen. Ze voelen zich vitaler en gemotiveerd om dagelijks hun yogaroutine te doen. Ook hebben sommigen ervaren dat ze een sterker lichaam hebben gekregen naarmate ze de oefeningen regelmatig deden.

En natuurlijk is er ook diepgaande impact op de geest. Mensen vertellen me hoe ze meer innerlijke rust hebben gevonden en beter in staat zijn om met stress om te gaan dankzij de Yoga Stap voor Stap-cursus.

Het is echt geweldig om te horen hoe deze training het leven van zoveel mensen positief heeft veranderd.

Kosten van de Yoga Stap voor Stap cursus van Happy with Yoga

De kosten van de cursus Yoga Stap voor Stap zijn zeer betaalbaar. De cursus kost via onze aanbieding slechts 57 euro. Voor een eenmalige betaling krijg je toegang tot alle lesmateriaal en instructievideo’s. Daarnaast biedt Happy with Yoga een 30 dagen geld terug garantie, dus mocht je niet tevreden zijn, kun je je geld terugkrijgen.

Dit maakt het een geweldige investering in je gezondheid en welzijn.

Nu 30 dagen gratis uitproberen!

Hoe kan je aan de slag met Yoga Stap Voor Stap van Happy with yoga?

Je kunt aan de slag met Yoga Stap Voor Stap door het volgende te doen:

  • Maak een account aan op de website van Happy with Yoga
  • Schaf de online cursus Yoga Stap Voor Stap aan
  • Begin met het bekijken van de instructievideo’s voor de basishoudingen
  • Bestudeer de theorie over yoga en ademhalingstechnieken in het lesmateriaal
  • Volg de mini – cursus om meer te leren over yoga praktijk en dagelijkse yogaroutines
  • Probeer ook Yoga Nidra, een techniek voor diepe ontspanning
  • Oefen regelmatig thuis met behulp van de online lessen en instructies
  • Doe oefeningen voor beginners en leer nieuwe yoga houdingen
  • Geniet van de voordelen van yoga, zoals flexibiliteit, stressvermindering en innerlijke rust

Mijn eindoordeel over Yoga Stap voor Stap cursus van Happy with Yoga

Ik denk dat je voor 57 euro een zeer uitgebreid pakket in huis haalt. Ga maar na dat yoga lessen soms 10 euro per les kunnen kosten. Je krijgt levenslange toegang tot de video’s en je kunt de cursus dus meerdere keren herhalen. De video’s zijn in de online cursusomgeving te bekijken op alle apparaten, zijn van hoge kwaliteit en met een logische opbouw. Ben je niet tevreden dan geven Rolf en Melanie je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Met een simpel mailtje krijg je zonder moeilijk doen je geld binnen 1 dag teruggestort.

In de cursus Yoga Stap voor Stap – Happy with yoga worden alle facetten van yoga besproken met je besproken, de lessen kun je op je eigen tempo doen en zijn hierdoor makkelijker in te passen in je eigen leven. Rolf en Melanie zijn tijdens de cursus aanspreekbaar voor vragen en hulp. Wil je rustig en op je eigen tempo beginnen met yoga, dan vind ik dat je met de Yoga Stap voor Stap cursus een hoge kwaliteit voor een mooie prijs krijgt.

Nu 30 dagen gratis uitproberen!

Veelgestelde Vragen over Yoga Stap voor Stap cursus van Happy with Yoga

Wat zijn de voordelen van het beoefenen van yoga?

Het beoefenen van yoga kan verschillende voordelen hebben, zoals het verbeteren van flexibiliteit, kracht en balans, het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.

Moet ik lenig zijn om yoga te kunnen doen?

Nee, je hoeft niet lenig te zijn om aan yoga te kunnen doen. Yoga kan worden aangepast aan verschillende niveaus en lichaamstypes, en helpt je juist om flexibeler te worden.

Kan ik yoga thuis beoefenen of moet ik naar een studio gaan?

Je kunt zowel thuis als in een studio yoga beoefenen. Er zijn veel online video’s en apps beschikbaar om je te begeleiden bij het beoefenen van yoga in je eigen huis.

Moet ik speciale kleding dragen tijdens het beoefenen van yoga?

Het dragen van comfortabele kleding die je bewegingsvrijheid geeft is belangrijk tijdens het beoefenen van yoga. Speciale yogakleding is niet noodzakelijk, zolang je maar gemakkelijk kunt bewegen.

Kan ik met yoga afvallen?

Yoga kan bijdragen aan gewichtsverlies door het verbranden van calorieën en het bevorderen van spiertonus. Het combineren van yoga met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het bereiken van gewichtsverliesdoelen.

Onze beoordeling

Yoga Stap voor Stap - Happy with Yoga

€ 57,-
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Voordelen

  • Rolf en Melanie hebben een zeer goede kennis van zaken
  • Goede opbouw van de cursus

Nadelen

  • Het geluid op de video's kan soms beter.