Home » Kennisbank Persoonlijke ontwikkeling » Hoe Praten Met Vrouwen? | Neem deze stappen om elke vrouw gek te maken!

Hoe Praten Met Vrouwen? | Neem deze stappen om elke vrouw gek te maken!

“Hoe moet ik praten met vrouwen? Hoe vrouwen aantrekken?”

Veel mensen zeggen dat het moeilijk is om het andere geslacht aan te trekken. Ze zeggen bijvoorbeeld dat mannen en vrouwen wezens zijn die totaal verschillend zijn van elkaar. Dit is een complete leugen. Vrouwen zijn niet zo anders dan mannen, en het is eigenlijk heel gemakkelijk om met ze te praten, hun aandacht te verdienen en ze verliefd op je te laten worden.

Zij hebben weliswaar een iets andere psychologie en kijk op de wereld, maar dat betekent niet dat je een geheim toverdrankje nodig hebt om goed met hen te kunnen praten. Stel je voor dat je makkelijk kunt praten met elk meisje dat je leuk vindt. Je zou eindelijk je gevoelens kunnen uitdrukken tegenover die klasgenoot, je secretaresse mee uit vragen en een stabiele relatie hebben. Klinkt dat geweldig? Blijf lezen en we vertellen je een paar van de meest effectieve regels die echt werken en ervoor zorgen dat elke vrouw verliefd op je wordt.

In dit artikel hebben wij een aantal basisregels en overwegingen op een rijtje gezet die je moet volgen om jezelf aantrekkelijk te maken en te praten met vrouwen.

hoe praten met vrouwen

Praten met Vrouwen Hack #1: Kijk onder de huid

Hoewel we er aan de buitenkant allemaal anders uitzien, lijken we aan de binnenkant veel op elkaar. We voelen ons allemaal gelukkig, opgewonden, verdrietig en boos. Als je met vrouwen praat, is het jouw taak om ervoor te zorgen dat ze zich gelukkig en opgewonden voelen, en te voorkomen dat ze zich verdrietig en boos voelen.

Maar hoe weet je wat haar gelukkig maakt?

Hier zijn een paar vuistregels om te volgen. Praat niet over hun verleden. Het maakt niet uit of iemand een goed of slecht verleden had, de kans is groot dat het hem verdrietig maakt. Praat minder, en luister meer met een glimlach op je gezicht. Als je dit doet, zul je niet hoeven te vragen wat ze leuk vinden. In plaats daarvan zullen ze het je vertellen zonder het te vragen.

Als je erachter komt wat ze leuk vinden, praat er dan meer over en je zult ontdekken hoe ze van binnen zijn. Je zult contact maken met hun ziel, en dit zal een sterkere relatie ontwikkelen.

Praten met Vrouwen Hack #2: Zoek een gemeenschappelijke basis

Dit is een fout die de meesten van ons maken bij het zoeken naar gemeenschappelijke punten van belang. We blijven praten met vrouwen over willekeurige onderwerpen en dingen, in de hoop dat ze er iets interessants in vinden.

Doe dit niet. Laat hen in plaats daarvan het gesprek beginnen, kies er dan een onderwerp uit en blijf bij dat onderwerp. Een andere manier is om over hun kleding of sieraden te praten. Vrouwen vinden het heerlijk als iemand het heeft over hoe ze eruit zien.

Praten met Vrouwen Hack #3: Laat ze over zichzelf praten

Een goede luisteraar zijn is beter dan een goede spreker zijn. Mensen houden ervan over zichzelf te praten, en ze houden van iedereen die naar hen kan luisteren als ze over zichzelf praten. Als je praat met vrouwen, luister goed naar wat ze te zeggen hebben, en beperk het “ik-gesprek” zoveel mogelijk.

In het beroemde boek “How To Make Friends And Influence People”, zegt Dale Carnegie dat er voor elke “ik of mijn” die uit je mond komt, er drie “jij, jouw en jezelf” moeten zijn.

Praten met Vrouwen Hack #4: Gedraag je als een alfamannetje

Als je met haar spreekt, spreek dan op een ferme toon en zorg ervoor dat je een stevig en duidelijk standpunt hebt. Blijf niet zinloos vleien, maar waardeer haar alleen als je het echt meent.

Wees direct en eerlijk, en laat zien dat je om haar geeft. Zelfs eenvoudige stappen zoals het openen van de deur van je auto kan haar hart winnen. 

Praten met Vrouwen Hack #5: Zorg voor persoonlijke hygiëne

Het is oké als je overgewicht hebt, een beetje kort bent of niet rijk genoeg om dure kleren te kopen. Maar iedereen kan het zich veroorloven om te douchen, zijn tanden te poetsen, zijn haar te kammen en zijn kleren te wassen. Zie er niet uit als een dakloze hippie en ik zou je ook aanraden een goeie parfum aan te schaffen. Als je een sigaret hebt gerookt of alcohol hebt gedronken, neem dan op zijn minst een kauwgompje voordat je de conversatie start.

Praten met Vrouwen Hack #6: Geef ze de ruimte

Iemands persoonlijke ruimte schenden is het ergste wat je kunt doen in een nieuw opgebouwde relatie. Vrouwen houden niet van griezelige kerels die alleen maar een kans willen krijgen om hen aan te raken. Vrouwen licht aanraken gaat zeker in je voordeel werken, maar doe het niet overmatig. Ten slotte, volg ze niet overal. Ze hebben ook andere dingen te doen dan een relatie met jou onderhouden.

Praten met Vrouwen Hack #7: Geef niet te veel geschenken

Dit is een veel voorkomende misvatting dat het geven van meer cadeaus resulteert in een sterkere relatie.

Wat probeer je te zijn? De Kerstman?

Als je veel cadeaus geeft kom je over als een hopeloze sukkel. Ze zal zich overweldigd voelen als ze met je praat en haar vertrouwen verliezen. In plaats van haar te belasten met dure cadeaus, geef je haar meer tijd en aandacht. Dit zijn onbetaalbare geschenken die jullie relatie sterker maken dan wat dan ook.

Professionele coaching

Het masteren van de ‘versier game’ is een complexe wereld en vergt veel oefening en tijd. Er zijn echter manieren dit proces te versnellen door te investeren in kennis die mannen met veel succes met vrouwen hebben toegepast in hun leven. Dus wil jij meer succes met vrouwen? Dan mag ik in samenwerking met Attractiongym jou een geweldig aanbod doen. Klik op deze link om het te bekijken.

Wil jij beter leren praten met vrouwen?

Lees het ultieme antwoord op ongewenste stiltes en saaie gesprekken

JA, ik wil beter met een vrouw leren praten!

Of lees mijn Conversatie Koning review!

Plaats een reactie